fbpx

Om Lighthouse 

Find ud af hvad, Lighthouse egentlig her

Lidt om Lighthouse 

TNE blev sat i verden med drømmen om at skabe et pædagogisk drivhus. Et væksthus med de bedst mulige betingelser for at danne og uddanne unge mennesker til at leve et meningsfuldt liv. Et liv i integritet med sine værdier – og med handlekraft til at nå sine drømme.

Intentionen med TNE Lighthouse er at inspirere. Vi vil gerne dele viden og sparre med ligesindede, som er nysgerrige på udvikling af børn og unge. Vi ønsker brændende at styrke unges forudsætninger for at udvikle sig til hele, balancerede mennesker – både fagligt, personligt og socialt.

Vores ambition er at dele vores erfaringer frit, så læringsprincipper, konkrete værktøjer og viden kan komme mange flere børn og unge til gavn.

TNE Lighthouse fungerer allerede som vores eget pejlemærke, der dagligt minder os om alt det, vi allerede ved virker, og samtidig motiverer vores fortsatte søgen efter udvikling.

Vores ønske er, at TNE Lighthouse bliver et levende læringsunivers, hvor endnu flere inspireres af hinanden. Hermed vor invitation til nysgerigt at blive en del af en dynamisk udveksling om, hvordan vi fælles skaber muligheder for vores unge.

Velkommen!

Lighthouse Nyhedsbrev